Vânzarea – mai multă dragoste decât război…

alt

Aud numeroși directori de vânzări, antreprenori sau top manageri care vor să omoare competiția, să rupă norii cu cota lor de piață sau să îngenuncheze pe oricine le-ar sta în cale. E bine să existe un puternic spirit combativ în cadrul echipei, dar asta nu înseamnă că cine nu-i cu noi e împotriva noastră!!!

Noi, cei din linia întâi...

altEști un om de afaceri sau un manager plin de energie creatoare și condus de o ambiție puternică.

Ce faci când vreme de câteva luni rezultatele tale în vânzări nu au fost cele așteptate (și nici luna asta nu arată foarte bine...)?

De cele mai multe ori te uiți la produsele tale și nu înțelegi ce probleme au! Apare acum și o serie lungă de întrebări: De ce clienții nu vor să cumpere? De ce comenzile nu se mai fac atât de simplu ca în anii trecuți? De ce se încasează banii de pe facturi cu întârziere mare?

GIVERS GAIN...Made in Satu Mare

altAm avut un weekend plin. Cu mare bucurie am răspuns invitației de a modera masa rotundă cu tema Managementul schimbării , componentă a evenimentului ” Fabricat în Satu Mare”.

Personal am câștigat enorm în ultimele trei zile. Întâlnirile și discuțiile pe care le-am avut cu oamenii de afaceri locali mi-au arătat că lucrurile se mișcă în România. Poate nu cu viteza pe care ne-o dorim toți, dar cu siguranță (acolo) direcția e cea bună. Obiectivul evenimentului “ Fabricat în Satu Mare” a fost acela de a aduna companiile locale într-o expoziție interactivă cu produse și servicii realizate în județul Satu Mare. Meritul incontestabil al organizării acestei manifestări este în principal al Asociației economice Germano-Române și al Camerei Meșteșugarilor .