Intrebari frecvente - SalesAdvisor

1.Ce este SalesAdvisor România?

SalesAdvisor România este o afacere care furnizează metode de lucru, expertiză în vânzări şi informaţii companiilor care întâmpină probleme sau doresc să treacă la un alt nivel de dezvoltare. SalesAdvisor România oferă suport activ organizaţiilor client pentru construirea unui sistem de vânzare structurat, disciplinat şi adaptat contextului competiţional actual. 

2.Ce tip de suport îmi poate oferi SalesAdvisor România?

SalesAdvisor România este un atelier de consultanţă care poate interveni activ alături de compania client în diverse situaţii. De la necesităţile legate de (re)definirea strategiei de vânzări până la intervenţii tactice, de exemplu managementul operaţional al unui canal de vânzare. Cei doi piloni ai intervenţiei SalesAdvisor sunt: identificarea cauzelor reale ale problemelor , respectiv definirea factorilor de succes ai afacerii. După cristalizarea celor de mai sus (în cadrul etapei de diagnoză) se construieşte un plan de acţiune personalizat pentru organizaţia client.

3.De ce să apelez la serviciile SalesAdvisor Romania?

Pentru că în contextul economic actual orice organizaţie comercială ambiţioasă vrea să fie sigură că are un sistem de vânzare eficient. Echipa de vânzări este generatorul de venituri al oricărei companii. Este firesc prin urmare ca liderii acestora să fie permanent preocupaţi de creşterea performanţelor comerciale. Prin expertiza consultanţilor săi SalesAdvisor România poate contribui decisiv la construcţia unui proces de vânzare structurat, disciplinat şi orientat către performanţă. Intervenţiile SalesAdvisor sunt concentrate mult către disciplina în execuţie ceea ce creează un avantaj competitiv net, absolut necesar pentru diferenţierea faţă de concurenţă.