Testimoniale

Sorina Tulan, General Manager -- SC INEDIT SRL

image_love_read"Lucrez cu Florin și am încredere în el pentru că are o pregatire teoretică serioasă, dublată de o experiență practică însemnată obținută în ani în poziții de top management."

 

 

Claudiu Corcodel, Managing Director -- Mezzanine Management GmbH,
Bucharest Office

image_love_read"Am interacționat cu Florin pe perioada derulării parteneriatului dintre Carpatina SA și SalesAdvisor Romania. Florin a reușit rapid să identifice barierele din calea dezvoltării vânzărilor, dar mai ales principalii generatori de creștere. A demonstrat în mod eficient cum o abordare disciplinată a procesului de vânzare poate construi premizele succesului."

 

 

Cristian Popa -- Director dezvoltare FMCG Grivco

image_love_read"Florin este un om de vânzări complet având atât experienţa directă a "terenului" cât şi o remarcabilă capacitate de sistematizare strategică. Este o personalitate deschisă, cu o comunicare directă atât cu echipa cât şi cu partenerii de afaceri. A reuşit să aducă un plus de energie pozitivă şi de optimism chiar în cele mai dificile situaţii. E un bun negociator cu un dezvoltat spirit analitic, dar adevăratul său atu este o disciplină a execuţiei de excepţie.
Acest lucru ne-a garantat de cele mai multe ori depăşirea obiectivelor asumate."

 

 

Cosmin Enea – Antreprenor, Proprietar SC Coliseum SRL

image_love_read"Îl cunosc pe Florin Stoleriu de 4 ani , timp în care am colaborat și m-am convins că este o persoană dinamică, cu aptitudini excelente de comunicare şi o atenţie deosebită asupra detaliilor
în execuţie. Un extraordinar de bun manager de la care am avut de învăţat foarte mult."

 

 

 

Mihai Ghyka – Director comercial Vodafone Romania

image_love_read"Florin este un luptător aprig, dublat de un strateg redutabil atât în vânzări cât şi în trade marketing. Rezultatele obţinute împreună vorbesc de la sine."