Ce este SalesAdvisor.ro?

www.salesadvisor.ro s-a nascut la finalul anului 2011 ca un “atelier” de consultanta în managementul vânzarilor si trademarketing.

Echipa salesadvisor.ro furnizeaza solutii practice si personalizate în vânzari si trademarketing  pentru companiile românesti. Partenerii nostri sunt atât firme tinere aflate la început de drum cât si companiile mature care îsi doresc  saltul la un nivel superior de performanta printr-o structurare corecta , disciplinata si eficienta a proceselor de vânzare si trademarketing. Dupa ce ne asiguram ca toate etapele procesului de vânzare exista si functioneaza corespunzator, putem furniza si trainingul personalizat pentru a completa cercul: procese-oameni-training.

Proiectul www.salesadvisor.ro aduce ca noutate pe piata din România conceptul de disciplina în implementare. Stim bine ca activitatea de analiza & planificare este critica , dar experienta ne-a dovedit ca performanta unei companii este data de capacitatea acesteia de a implementa întocmai si la timp planurile de actiune.

Florin Stoleriu & echipa salesadvisor.ro va ofera înainte de toate siguranta ca planurile construite se vor transforma în realitate.

Suntem pasionati de activitatea noastra si suntem mai mult decât dornici sa oferim satisfactie clientilor nostri adaugând valoare afacerilor lor.