Ne ghidăm dupa sloganul: Construieşte azi vânzările pentru mâine …

SalesAdvisor este partenerul tău pe acest drum către excelenţa în vânzări. Aşteptăm cu mare interes să ne contactezi şi să ne spui care sunt provocările afacerii tale. Cu siguranţă vom putea identifica împreună cele mai potrivite soluţii astfel încât la finalul intervenţiei noastre să ai un sistem de vânzări eficient, personalizat industriei în care acţionezi şi orientat către performanţă.

viziunea

misiunea

valorile


Lucram cu pasiune si creem valoare pentru urmatoarele companii
Carpatina
prier-viexpertColaborarea cu SalesAdvisor Romania a generat premizele construirii unui proces de vânzare performant. Identificarea rapidă a factorilor cheie de succes, transformarea lor în obiective acționabile ale forței de vânzări și proiectarea unui sistem de monitorizare continuă a performanței au însemnat un pas esențial către următorul nivel de dezvoltare a companiei.
 
Prier Vinexpress
prier-viexpertParteneriatul cu Sales Advisor a în- semnat o nouă deschidere pentru companie. Înţelegerea deplină a pro- vocărilor cu care ne confruntăm şi expertiza în managementul canalului IKA a condus la dezvoltarea unei linii noi de business cu perspective deosebite.

 

 

Republica del Gusto
republica-del-gustoPentru o afacere tânără ca a noas- tră, definirea clară a procedurilor de lucru a fost un element esenţial. De asemenea, ajutorul SalesAdvisor la capitolul definire politică de promovare a însemnat direcţiona- rea resurselor în direcţia corectă.
 
Inedit
ineditColaborăm cu SalesAdvisor pentru dezvoltarea sistemului de distribuție și am convingerea că vom avea rezultate în obiectivul propus.
Consider un mare plus faptul că planurile de acțiune sunt gândite personalizat pentru specificul fiecărui client. Este cu adevarat o abordare profesionistă