SUCCESS-4-YOU - Program de mentoring

succes-4-you-lProgramul SUCCESS-4-YOU este dedicat oamenilor de vanzari aflati in plina dezvoltare a  carierei, in care au nevoie de suport in cristalizarea optiunilor urmatoare de dezvoltare.

Programul SUCCESS-4-YOU iti ofera sansa SA TE CUNOSTI MAI BINE
Tu vei fi in centrul atentiei .Vom folosi pentru evaluarea personalitatii instrumentul Persolog dezvoltat in jurul modelului DISC.

Programul SUCCESS-4-YOU  te va ajuta SA CONTROLEZI STRESUL mult mai eficient
Cum?Mentorul este persoana care va asculta cu candoare toate problemele tale si prin intrebari succesive te va ajuta sa intelegi care e impactul diferitelor decizii pe care le ai la dispozitie.
Eu nu-ti voi spune:Sa fii ca mine ci iti voi acorda sansa SA DEVII CINE VREI !!!

Programul SUCCESS-4-YOU te va ajuta SA COMUNICI MAI BINE cu cei din jurul tau (atat cu familia cat si cu colegii de munca)
Prin prisma experientei de viata si de munca, inteleg foarte bine ca oamenii sunt diferiti (si e foarte bine ca este asa).Te voi ajuta sa intelegi cum e mai bine sa abordezi oameni care sunt diferiti de tine.
Intelegand comportamentul lor vei fi capabil sa dezvolti in viitor relatii durabile si sa-ti faci multi prieteni,lucru esential in contextual actual.

In programul SUCCESS-4-YOU vei invata SA GANDESTI POZITIV.
E important ca in fiecare dimineata sa te trezesti cu pofta de viata si cu un tonus ridicat. Acest lucru iti va face viata mai frumoasa si va da un sens tuturor actiunilor tale.

Pe tot parcursul programului voi fi alaturi de tine pentru ca tu sa  faci CELE MAI POTRIVITE ALEGERI PENTRU TINE la un anumit moment.
Viata (atat cea personala cat si cea profesionala) iti ofera diverse alternative si e ideal ca in momentul alegerii (pe care o vei face singur) sa ai alaturi o persoana de incredere si cu experienta cu care sa-ti validezi rationamentul si alegerile.Acest lucru iti da incredere si te energizeaza.

Ca si detalii de desfasurare, programul este structurat in 14 sesiuni formale pe durata a 3 luni.
Evident ca intre sesiunile formale pot exista discutii punctuale informale(si de obicei telefonice) daca tu simti ca ai nevoie de suport aditional.

Mi-ar face mare placere sa te am in grupul meu de “mentorati”.
Astept cu deosebit interes opiniile si eventualele tale intrebari suplimentare, dar ar fi bine sa te grabesti pentru ca timpul meu alocat acestei activitati e limitat si voi merge pe varianta primul venit-primul servit.

IMPORTANT PENTRU TINE!
Daca dupa prima luna programul nu sunt ceea ce te-ai asteptat tu sa fie,
ITI VOI RETURNA INTEGRAL INVESTITIA!!!


raspuns-gratuit-programele-de-mentoring


Cu prietenie,

Florin - in numele echipei SalesAdvisor